Отворен „Интер мол“ во Илинден

Во oпштина Илинден е пуштен во употреба објектот „Интер мол“ што се простира на површина од 14.000 метри, инвестиција вредна 5 милиони евра.

Во овој продажен салон може да се најде санитарија, керамика, градежна столарија, бела техника и музички инструменти. Покрај големиот избор и пристапните цени, со започнувањето на работа на овој објект се отворија и нови вработувања, соопшѕи општина Илинден.

Коментари

коментари

Би можело да ве интересира: