Парите донирани во СДСМ се враќаат преку СЈО? Со политички вештачења се обвинуваат Груевски и Јанкулоска?

Еден од вештаците во предметите против Никола Груевски, Тале Герамитчиоски е поранешен пратеник и заменик министер за образование од СДСМ. Каква правда може да очекуваат ...

Заев нареди, новинарите исполнуваат: Распородажбата на Македонија се прикрива со медиумски манипулации нарачани од партиски штаб

Во Република Македонија владее досега невиден медиумски мрак, медиумите се под уцена за прогон и притисок од страна на СЈО и владеачката партија. Притисокот повеќе ...
Back To Top