Куновска контра Заев: Колкумина во СДСМ знаат што има во пакетчето до Мала Речица?

sofija-kunovska

Поврзани вести

Согласно високите стандарди за демократија, колкумина во СДСМ знаат што има во пакетчето до Мала Речица?, прашува на својот ФБ профил проанешната пратеничка од СДСМ и екс претседателка на Градската организација на партијата, Софија Куновска.

-Демократијата ќе се востанови само ако секој од нас ја негува и бара насекаде околу нас. Без исклучок. Дома, на работа, на улица, во институциите ама и во сопствената партија. Да речеме,  наградно прашање бр.1: Согласно високите стандарди за демократија, колкумина во СДСМ знаат што има во пакетчето до Мала Речица? Демократијата е моќ на убедување на инакумислечките во исправноста на сопствените идеи.  Во спротивно се добива#НаТаткоИмПартијата Во СДСМ има прекалени борци а не непријатели на социјалдемократијата и на татковината, пишува Куновска.

sofija

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

Коментари

коментари

Back To Top