Се повеќе македонски села со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА- И Русиново кажа НЕ за редефинирање на државата

rusinovo2-640x360

Поврзани вести

И најголемото село во општина Берово, Русиново денеска даде поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.

Се повеќе села од нашата држава, од ден во ден се приклучуваат кон оваа иницијатива.

rusinovo

rusinovo1

Покрај граѓаните на Русиново и граѓаните на градот Берово повторно порачаа дека се против платформи направени во туѓи држави, за туѓи интереси и дека се залагаат за мултиетничка, а не бинационална држава.

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

Коментари

коментари

Back To Top