Апел за помош на млада жена од Пробиштип која итно мора да замине на операција во Русија

Поврзани вести

Триесет и шестгодишната, Александра Илиевска од Пробиштип во текот на овој месец треба да замине на операција во Русија. Таа има Myopia alta degenerative – воспаление на очите, за чие лечење нејзиното семејство нема доволно средства. Минатата година оваа жена била оперирана, но потребна е нова операција, бидејќи комисијата при Клиниката за очни болести – Скопје кај неа има констатирано намалена видна острина за 99 %/.

Сите хумани граѓани кои сакаат да донираат тоа може да го сторат на долунаведените телефонски броеви, или пак да уплатат пари на една од наведените трансакциски сметки:

VIP 143 465

ONE 143 465

TELEKOM 070 143 112

 

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

Коментари

коментари

Back To Top