Погледнете ја новата реклама на Златан Ибрахимовиќ

Шведскиот напаѓач сними реклама за обложувалниците BetHard. Златан Ибрахимовиќ во рекламата се обраќа на босански јазик. Во продолжение погледнете го видеото. Watch my very ...
Back To Top