Фото: Марија Горбан – божица меѓу руските актерки

Поврзани вести

Марија Александровна Горбан е родена во 1986 година во Русија. Русите најмногу ја познаваат по нејзината актерска кариера.

Анюта приплыла @anna_y22 Танька Чумак @tanushatago ждём тебя

A post shared by Maria Gorban (@gorban_masha) on

Многу е активна на социјалните мрежи, особено на Инстаграм каде има 1.000.000 обожаватели кои може да ги гледаат нејзините 2.000 фотографии.

Good morning #myocean

A post shared by Maria Gorban (@gorban_masha) on

My ocean foto @kirillzotkin сарафан @weannabe #всемхорошегодня

A post shared by Maria Gorban (@gorban_masha) on

My ocean

A post shared by Maria Gorban (@gorban_masha) on

@kirillzotkin

A post shared by Maria Gorban (@gorban_masha) on

#домой

A post shared by Maria Gorban (@gorban_masha) on

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

Коментари

коментари

Back To Top