Идризово: Во вагината сокрила два мобилни и полнач

Поврзани вести

Пред капијата на најголемиот затвор во државава Идризово затековме врвулица од луѓе.

idrizovooooooo

Беше ден за посета и пред влезот чекаа 50-ина, што мажи што жени, но и по некое дете.

Наредени во редот, од една во друга рака ги префрлаа претешките торби преполни со сe и сешто, и трпеливо чекаа да бидат повикани во собата за прием каде што ги предаваа пакетите…

За целиот текст кликнете ТУКА.

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

[fbcomments]
Back To Top