Можност аеродромци да одберат локација за поставување паркинг за велосипеди

Поврзани вести

Во рамките на проектот „Зголемено вклучување на граѓанското општество во процесот на донесување одлуки од областа на животна средина“ спроведуван од Центар за климатски промени – Гевгелија, во соработка со Општина Аеродром, планирано е да се постави паркинг за велосипеди (вело-остров) на една од локациите дадени во анкетата подолу.

Со цел одбирање на најдобрата локација за поставување на паркингот за велосипеди, Ве молиме одговорете на анкетниот прашалник на следниот линк: https://www.surveymonkey.com/r/JGD8H8L.

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

[fbcomments]
Back To Top