Научниците потврдија: Лажичката за причествување од црква нема ни една бактерија

Поврзани вести

Истражувањето во Москва покажа сосема неверојатен факт, научниците кои ја испитале истата лажица од која сите верници се причестувале, виделе дека во неа не постои апсолутно никаков вирус или  каков било вид бактерии.

Нучниците останале зачудени откако неколку пати го повториле истражувањето и на неколку различни локации, а резултатот секогаш бил ист – немало никакви бактерии, што покажува дека Господ нѐ штити.

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

[fbcomments]
Back To Top