Никоски: Тужбата за УСАИД и Бејли е нова етапа во скандалот

Поврзани вести

Ова е всушност нова етапа во тој скандал бидејќи претпоставувам дека во Америка има многу ретки ситуации каде што јавно се покрева некаква кампања во однос на нивни амбасадор, истакна Ристо Никоски во однос на тужбата што „Џудишал Воч“ синоќа ја поднесе против Стејд Департментот и Усаид, а се однесува на финансирање на невладиниот сектор под капата на Сорос во Македонија.

Тој додаде дека тоа обично се држи задскриено, но ова добило неверојатна јавна промоција.

Во продолжение целосното интервју:

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

Коментари

коментари

Back To Top