Потребни се 12 илјади евра за да се спаси самохрана мајка која боледува од канцер

Поврзани вести

Да и помогнеме на Наташа Николовска!

Наташа е млада жена и самохрана мајка на 6 годишно момче. Таа се соочува со најтешката борба во животот- борба за нејзинотот здравје. Боледува од рак на желудникот. По интервенцијата во болницата “8 ми септември” таа мора да продолжи со третмани кои не се покриени од фондот.

Третманите кои мора да ги прима една година во болнцата “Филип II” чинат вкупно 12000 евра. Но тоа се само основните трошоци. Наташа и нејзиниот син мора да ја добијат оваа битка. Битката можат да ја добијат само со наша помош.

Да помогнеме!

Корисниците на Телеком можат да донираат на 070 143 117

Корисниците на ОНЕ/ВИП можат да донираат на 143 474

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

Коментари

коментари

Back To Top