Специјална едиција на „Џони Вокер“ виски

Поврзани вести

Четврто ограничено издание „John Walker & Sons’ Private Collection 2017 Edition, Mastery of Oak“ е произведено само во 5.588 примероци.

виски

Мајсторите на занаетот Џим Бевариџ и Аиме Гибсон се одговорни за врвниот квалитет на ова прекрасно виски. Секоја флаша е спакувана во уникатна кутија изработена од даб.

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

Коментари

коментари

Back To Top