Срцето ќе ви затрепери од животната приказна на малиот Ајдин- Мајка му го оставила, сега дедо му го чува (ВИДЕО)

Поврзани вести

Ајдин Мукиќ од Травник, има само 8 години и живее сам со својот дедо Хусеин, без никакви примања и можност за заработка.

Тешко е да се поверува дека мајка може да го напушти своето дете, но за жал, тоа се случува често и секаде околу нас. Мајка му го оставила пред две години, но не отишла сама, со неа го земала и помалиот брат на Ајдин, што најтешко му паднало на Ајдин, бидејќи вели дека многу му недостига.

Погледнете ја неговата приказна:

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

Коментари

коментари

Back To Top