Судијата Горан Бошевски прифати вештачење направено од компанија без лиценца, каде управител е фунцкионер на СДСМ, Бузлевски

Поврзани вести

Компанијата без лиценца Еос која е со меѓународна испостава направила вештачење кое СЈО го користи како доказен материјал.

Дознаваме дека компанијата Еос нема лиценца во Македонија за вештачење, а управител е функционерот на СДСМ и поранешен градоначалник Димитар Бузлевски.

Истовремено еден од вештаците бил и човек со средно образние, но и покрај овие факти судијата Горан Бошевски го прифати вештачењето на СЈО што во суштина е направено од фирма која не можела да врши ваква дејност.

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

[fbcomments]
Back To Top