СДСM без никаква визија и понуда за развој на Штип

На вчерашниот митинг во Штип кој што го одржа СДСМ на плоштадот „Слобода“, Зоран Заев промовираше проекти за штипјани кои всушност се веќе промовирани и отпочнати ...

СДСМ остана без економски тим, Узунов ја потврди оставката

Kонечна е одлуката потпретседателот на СДСМ, Ванчо Узунов, да се повлече од високата позиција во партијата. Лидерот на економскиот тим на партијата и дефинитивно му ...
Back To Top