Владата вработува 1.600 лица од ранливи категории

Почна реализацијата на владиниот проект за вработување лица од социјално ранливи категории во јавниот сектор. Денеска е објавен огласот за вработување 1.600 лица во ...

ВИДЕО: Груевски: За Струга треба да гласаме сите

Имаме голема шанса, имаме историска шанса на радикалите и на националистите да им покажеме дека оваа држава сите граѓани ја чуствуваат како Македонија. Македoнија ќе ...
Back To Top