Трамп: Русија подготви се, бидејќи ќе доаѓаат, фини и нови и “паметни”!

Поврзани вести

Пред неколку часа, а во врска со вчерашното соборување на дрновите на САД, од страна на руските воени сили, во Сирија, претседателот на САД, Доналд Трамп на својот фејсбук напиша:

„Русија вети дека ќе ги собори сите проектили кои беа пуштени во Сирија. Русија подготви се, бидејќи тие ќе доаѓаат, ќе бидат фини, нови и “паметни”. Не треба да бидете партнери со животно кое убива со гас, кој го убива својот народ и ужива!“

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

[fbcomments]
Back To Top