Во петок и сабота, второ авионско прскање против комарци годинава

Поврзани вести

Градот Скопје ги известува граѓаните дека вториот наврат на авионската дезинсекција против возрасни форми од комарци во 2017 година, на подрачјето на Град Скопје, ќе се одвива на 14.07.2017 (петок) и на 15.07.2017 (сабота), во раните утрински часови.

Доколку временските услови не го дозволуваат вршењето на терестичната дезинсекција, истата ќе се изврши првиот нареден ден, кога временските услови ќе бидат поволни.

Се известуваат пчеларите навремено да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

[fbcomments]
Back To Top