ВО ЖИВО: Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ

Поврзани вести

Во 14:15 часот, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, ќе се одржат три последователни прес конференции за медиуми.

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

[fbcomments]
Back To Top