Змија прекина фудбалски натпревар во Република Српска

Поврзани вести

На фудбалски натпревар на регионалната лига на Република Српска помеѓу Озрен од Пакленица и Минирал од Бања Вручица, дошол непоканет гостин.

Поради него морал да биде прекинат и мечот.

Имен, фудбалерите на теренот забележале змија.

Тие се собрале околу и неа и констатирале дека не станува збор за отровен вид. Погледнете:

#Коментари

Останати вести од оваа рубрика:

[fbcomments]
Back To Top