БЛОКАДА НА НАШИОТ ИЗВОЗ: Косово 25 дена ни го враќа брашното под изговор дека имало помалку железо и фолна киселина

Мелничарите од земјава се соочуваат со блокада од косовска страна. Велат дека веќе 25 дена не можат да реализираат извоз … Продолжи со читање БЛОКАДА НА НАШИОТ ИЗВОЗ: Косово 25 дена ни го враќа брашното под изговор дека имало помалку железо и фолна киселина