БОЧВАРСКИ: Активно работиме на пругата кон Бугарија, а за еден месец ќе имаме и акциски план за брзата железница кон Србија

Активно се работи на двете делници за пругата кон Бугарија. Проектот е со најголема инвестициска вредност од независноста на државата … Продолжи со читање БОЧВАРСКИ: Активно работиме на пругата кон Бугарија, а за еден месец ќе имаме и акциски план за брзата железница кон Србија