БОЧВАРСКИ НАЈАВИ ДВА ЧОЧЕЦИ: Очекувам в година да ги завршиме автопатите од Петровец до Катланово и од Кичево до Охрид 

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски очекува делницата Петровец – Катланово да биде завршена наредната година, а автопатот Кичево … Продолжи со читање БОЧВАРСКИ НАЈАВИ ДВА ЧОЧЕЦИ: Очекувам в година да ги завршиме автопатите од Петровец до Катланово и од Кичево до Охрид