БУГАРИ ВО МАКЕДОНИЈА: Само еден граѓанин се пожалил за дискриминација поради бугарско чувство, а се изјаснил дека е етнички Македонец

Минатата година до Државната комисија за спречување и заштита од дискриминација бил доставен само еден поднесок за дискриминација поради бугарско … Продолжи со читање БУГАРИ ВО МАКЕДОНИЈА: Само еден граѓанин се пожалил за дискриминација поради бугарско чувство, а се изјаснил дека е етнички Македонец