БУГАРСКИОТ СПИКЕР ВО МАКЕДОНИЈА: Џафери со Желјазков во вторник ќе ја отворат изложбата „Сребрена Тракија“ во Скопје

Претседателот на бугарскиот Парламент Росен Желјазков во вторник ќе престојува во работна посета на Собранието на Република Македонија. Желјазков ќе … Продолжи со читање БУГАРСКИОТ СПИКЕР ВО МАКЕДОНИЈА: Џафери со Желјазков во вторник ќе ја отворат изложбата „Сребрена Тракија“ во Скопје