ЕКСКЛУЗИВНО – „ПИСМОТО НА ФИЛОЗОФОТ“ ОД РУСЕВСКИ (2): Сузана е мртва, а го нема и третиот кој знаеше за украденото писмо!

Во оваа кратка верзија од романот, која, во делови, ќе излегува секој петок во весникот „ДЕНЕШЕН“ се испреплетуваат историските вистини … Продолжи со читање ЕКСКЛУЗИВНО – „ПИСМОТО НА ФИЛОЗОФОТ“ ОД РУСЕВСКИ (2): Сузана е мртва, а го нема и третиот кој знаеше за украденото писмо!