ЕКСКЛУЗИВНО – „ПИСМОТО НА ФИЛОЗОФОТ“ ОД РУСЕВСКИ (4): Радувајте се, ама после на сите гркланите ќе ви бидат пресечени!

Во оваа кратка верзија од романот, која, во делови, ќе излегува секој петок во весникот „ДЕНЕШЕН“ се испреплетуваат историските вистини … Продолжи со читање ЕКСКЛУЗИВНО – „ПИСМОТО НА ФИЛОЗОФОТ“ ОД РУСЕВСКИ (4): Радувајте се, ама после на сите гркланите ќе ви бидат пресечени!