ЕКСКЛУЗИВНО – „ПИСМОТО НА ФИЛОЗОФОТ“ ОД РУСЕВСКИ (5): Го извади ножот од кориците и се доближи до креветот на Кирил…!

Во оваа кратка верзија од романот, која, во делови, ќе излегува секој петок во весникот „ДЕНЕШЕН“ се испреплетуваат историските вистини … Продолжи со читање ЕКСКЛУЗИВНО – „ПИСМОТО НА ФИЛОЗОФОТ“ ОД РУСЕВСКИ (5): Го извади ножот од кориците и се доближи до креветот на Кирил…!