ГЛАВНИОТ НАУЧЕН СОВЕТНИК НА БРИТАНСКАТА ВЛАДА: 60 отсто од примените во болница се со две дози вакцина!

Британскиот научен советник Партик Валанс изјавил денеска дека 60 отсто од луѓето примени во болница со Ковид 19 имале приеи … Продолжи со читање ГЛАВНИОТ НАУЧЕН СОВЕТНИК НА БРИТАНСКАТА ВЛАДА: 60 отсто од примените во болница се со две дози вакцина!