ИНТЕРВЈУ СО БРАНИСЛАВ СВЕТОЗАРЕВИЌ: Македонската наука е на колена и без пари, а Владата финансира бизарни проекти

Марко Петревски Македонскиот историчар д-р Бранислав Светозаревиќ Покорни неодамна ја промовираше својата последна книга „Македонци – Милениумски сведоштва за идентитетското … Продолжи со читање ИНТЕРВЈУ СО БРАНИСЛАВ СВЕТОЗАРЕВИЌ: Македонската наука е на колена и без пари, а Владата финансира бизарни проекти