Кавадарци: Повреден возач по удар со камион во транспортната лента за руда на Фени

Триесет и двегодишен возач синоќа со товарно возило “ман” удрил во транспортната лента за руда на “Фени”, па со телесни … Продолжи со читање Кавадарци: Повреден возач по удар со камион во транспортната лента за руда на Фени