ЛЕТ КОН БУКУРЕШТ: Пилотите го развеаја старото знаме заедно со навивачи на Македонија на ЕП

Утринава од аеродромот во Скопје голем број македонски навивачи тргнаа за Букурешт со два чартер летови. Како што објави порталот … Продолжи со читање ЛЕТ КОН БУКУРЕШТ: Пилотите го развеаја старото знаме заедно со навивачи на Македонија на ЕП