НИТУ НА ГРЧКИ, НИТУ НА БУГАРСКИ: Македонците пред четири века имале прирачници за пишување писма!

Пишува: Блаже Миневски Како да се напише писмо? И не само да се напише туку да биде напишано според сите … Продолжи со читање НИТУ НА ГРЧКИ, НИТУ НА БУГАРСКИ: Македонците пред четири века имале прирачници за пишување писма!