ОСМАНИ: Ние со САД и други земји сме коспонзор на резолуција во ОН, 11 јули да биде меѓународен ден на геноцидот во Сребреница

Македонија заедно со САД, Германија и други држави е коспонзор на резолуцијата во Обединетите нации за прогласување на 11 јули … Продолжи со читање ОСМАНИ: Ние со САД и други земји сме коспонзор на резолуција во ОН, 11 јули да биде меѓународен ден на геноцидот во Сребреница