ПЕНДАРОВСКИ: Ако го поништиме Договорот од Нивици, оти не ве бендисува Северна, просто кажано ќе не исклучат од НАТО

Кандидатот за нов претседател на Република Македонија од редовите на СДСМ, Стево Пендаровски се пофали дека и покрај сите лоши … Продолжи со читање ПЕНДАРОВСКИ: Ако го поништиме Договорот од Нивици, оти не ве бендисува Северна, просто кажано ќе не исклучат од НАТО