ШОКАНТЕН НАПАД ВО НОРВЕШКА: Со лак и стрела убил неколкумина

Норвешка е во шок, откако маж на улица напаѓал со лак и стрела и ранил и убил неколкумина. Напаѓачот е … Продолжи со читање ШОКАНТЕН НАПАД ВО НОРВЕШКА: Со лак и стрела убил неколкумина