СПАСОВСКИ: Јас очекувам САД да ги стават на црната листа и други лица кои се занимаваат со криминал и кои не се борат против корупцијата

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, очекува да се создаде законска можност за компаниите на лицата кои што се наоѓаат … Продолжи со читање СПАСОВСКИ: Јас очекувам САД да ги стават на црната листа и други лица кои се занимаваат со криминал и кои не се борат против корупцијата