СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ НЕ ИЗВЕСТУВА: Корупцијата ви е проблем за инвестирање, кредитниот рејтинг ви е намален!

Новата влада, утврдена од pарламентот во август 2020 година, презема мерки за подобрување на инвестициската клима во Македонија. Министрите без … Продолжи со читање СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ НЕ ИЗВЕСТУВА: Корупцијата ви е проблем за инвестирање, кредитниот рејтинг ви е намален!