УТРЕ Е СВ. НАУМ ОХРИДСКИ ЧУДОТВОРЕЦ: Исцелител и просветител на македонскиот народ

(Именден празнуваат: Наум, Наумче, Науме, Наумка…) Ако свети Климент Охридски остана во споменот на народот со својата просветителска дејност, со … Продолжи со читање УТРЕ Е СВ. НАУМ ОХРИДСКИ ЧУДОТВОРЕЦ: Исцелител и просветител на македонскиот народ