ТРИПУНОВСКИ: Бектеши и Ковачевски молат за пченица во Србија, за нивни блиски да ја извезеат во Косово, Албанија, Грција… и да профитираат

Крешник Бектеши вчера призна дека тој и Ковачевски лажеле кога кажаа дека во стоковите резерви има пченица, изјави на денешната … Продолжи со читање ТРИПУНОВСКИ: Бектеши и Ковачевски молат за пченица во Србија, за нивни блиски да ја извезеат во Косово, Албанија, Грција… и да профитираат