(ВИДЕО) И ОВА НИ СЕ СЛУЧИ: Три разговори на Заев со лажниот Порошенко, се снимено и објавено! Станавме светски мајтап!

Ова се 54 минути од три разговори на Владимир Кузнецов и Алексеј Столаров со Зоран Заев, како премиер на Македонија, … Продолжи со читање (ВИДЕО) И ОВА НИ СЕ СЛУЧИ: Три разговори на Заев со лажниот Порошенко, се снимено и објавено! Станавме светски мајтап!