ЗАЕВ ЛИНГВИСТОТ СЕГА СТАНА И МАТЕМАТИЧАР: 10 отсто позитивни од 7 700 активни се 77!

Откако совлада повеќе светски јазици, Зоран Заев сега се свртел и кон математиката. Така, објаснувајќи на „Ѕинговизија“ колку се ефикасни … Продолжи со читање ЗАЕВ ЛИНГВИСТОТ СЕГА СТАНА И МАТЕМАТИЧАР: 10 отсто позитивни од 7 700 активни се 77!