ЗДРУЖЕНИЕ НРЦ: Гинеколози и за бесплатните прегледи им наплаќаат услуги на бремени жени

Подобар пристап на бремените жени до гинеколошките услуги и суштинска примена на законите бара Здружението Национален Ромски Центар (НРЦ) од … Продолжи со читање ЗДРУЖЕНИЕ НРЦ: Гинеколози и за бесплатните прегледи им наплаќаат услуги на бремени жени