ЕКСКЛУЗИВНО – „ПИСМОТО НА ФИЛОЗОФОТ“ ОД РУСЕВСКИ (1): „Професоре, украдено е писмо на свети Кирил…!“

Во оваа кратка верзија од романот, која, во делови, ќе излегува секој петок во весникот „ДЕНЕШЕН“ се испреплетуваат историските вистини … Продолжи со читање ЕКСКЛУЗИВНО – „ПИСМОТО НА ФИЛОЗОФОТ“ ОД РУСЕВСКИ (1): „Професоре, украдено е писмо на свети Кирил…!“