ЕКСКУРЗИИ НА АВТОПАТОТ: Бочварски, кој вети дека ќе биде готов и пуштен уште лани, денеска пак вози на трасата Кичево – Охрид

Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) и Министерството за транспорт и врски денеска организираат посета на трасата на автопатот во … Продолжи со читање ЕКСКУРЗИИ НА АВТОПАТОТ: Бочварски, кој вети дека ќе биде готов и пуштен уште лани, денеска пак вози на трасата Кичево – Охрид