Неверојатна катастрофа на „ЗА“ и Димитров пред Михаел Рот

ФИЈАСКО НА КАМПАЊАТА – Никој не дојде на дебатата за референдумот на Антички, јавува Охрид1.ком. Брука пред министерот за Европа … Продолжи со читање Неверојатна катастрофа на „ЗА“ и Димитров пред Михаел Рот