СПИКЕРОТ ТАЛАТ ЏАФЕРИ ЗА СИНОТ БАРЛЕТ: И моето дете има право да конкурира и да биде применo на работа… како јавен обвинител

И моето дете има право да конкурира и да биде примен на работа, вели претседателот на Собранието, Талат Џафери на … Продолжи со читање СПИКЕРОТ ТАЛАТ ЏАФЕРИ ЗА СИНОТ БАРЛЕТ: И моето дете има право да конкурира и да биде применo на работа… како јавен обвинител