(видео) КОВАЧЕВСКИ ЗА МИНИСТЕРКАТА: Моја Слављанка вреди повеќе од цел ИК на ВМРО-ДПМНЕ заедно – стани Цаци да те види сала!

И да им порачам од тука: моја Слављанка вреди повеќе од цел Извршен комитет на ВМРО-ДПМНЕ заедно, изјави премиерот и … Продолжи со читање (видео) КОВАЧЕВСКИ ЗА МИНИСТЕРКАТА: Моја Слављанка вреди повеќе од цел ИК на ВМРО-ДПМНЕ заедно – стани Цаци да те види сала!