Македонија

Со 130 000 евра на скопјани, Шилегов ќе се рекламира колку е добар градоначалник

130.000 евра или 8 милони денари е договорот кој го склучил град Скопје за Подготовка и...

„МАШАЛА ФИЛИПЧЕ“: Девет нови починати од Ковид 19 и 721 позитивни од 3 323 тестови или 21,6 отсто

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно...

МАКЕДОНЕЦ ВО КОСОВСКИОТ ПАРЛАМЕНТ: За пратеник е избран инженер Адем Хоџа, лидер на Единствена горанска партија од Гора во Косово

Во новиот состав на косовскиот парламент, во десетте загарантирани пратенички места...

Економија
Свет
Историја
Религија

МПЦ-ОА: Пред Порфириј е изборот дали СПЦ ќе ги порекнува правата на Цариградскиот престол или ќе се надмине и ќе каже амин

Здравје
Спорт
Магазин